Mini landschap

Elk mini landschap op deze pagina is te koop in mijn Etsy shop.

Om naar het mini landschap van je keuze in mijn Etsy shop te gaan klik je op de desbetreffende foto. In een nieuw scherm opent het item in de sectie miniatuur landschap op de webshop van Keramiek in de Polder, die te vinden is op het platform van Etsy. Je kunt daar de kenmerken en de afmetingen zien. Bovendien staan er meer afbeeldingen van het miniatuur landschap in diverse posities en gecombineerd met andere items, om een beter beeld te krijgen van het item.

Etsy shop.

Etsy is een verkoopplatform voor o.a. creatieve mensen en kunstenaars om hun handgemaakte werk en craft-materialen online te verkopen. Je vindt er bijvoorbeeld kleding, sieraden, maar ook vintage dingen. Zoek je iets speciaals voor een bruiloft? Etsy! Een bijzondere tas? Etsy! En ook keramiek natuurlijk! Wil je zelf gaan borduren en zoek je een leuk patroontje, misschien zelfs als d.i.y.-pakket? Ook dat vindt je op het platform. En het fijne is dat je daar veilig kunt kopen met diverse betaalmethoden.

Voor meer informatie over mijn werk of Etsy shop gaat u naar de contactpagina op deze website. Daar kunt u een vraag stellen via het contactformulier. U krijgt zo snel mogelijk antwoord.