Kommen en vazen

Klik op een foto om automatisch naar de desbetreffende kommen en vazen in mijn Etsy shop te gaan. In een nieuw scherm open je het item in de sectie kommen en vazen op de webshop van Keramiek in de Polder, die te vinden is op het platform van Etsy. Je kunt daar de kenmerken en de afmetingen van de items zien. Bovendien staan er meer afbeeldingen van de kom of vaas in diverse posities en gecombineerd met andere items, om een beter beeld te krijgen van het item.

Etsy voor handgemaakte producten.

Etsy is een verkoopplatform voor o.a. creatieve mensen en kunstenaars om hun handgemaakte werk en craft-materialen online te verkopen. Je vindt er bijvoorbeeld kleding, sieraden, maar ook vintage dingen. Zoek je iets speciaals voor een bruiloft? Etsy! Een bijzondere tas? Etsy! En ook keramiek natuurlijk! Wil je zelf gaan borduren en zoek je een leuk patroontje, misschien zelfs als d.i.y.-pakket? Ook dat vindt je op het platform. En het fijne is dat je daar veilig kunt kopen met diverse betaalmethoden.

Voor meer informatie over mijn werk of Etsy shop gaat u naar de contactpagina op deze website. Daar kunt u een vraag stellen via het contactformulier. U krijgt zo snel mogelijk antwoord.