FAQ

Shop – FAQ

Lees deze FAQ-pagina. Heb je hierna nog vragen, dan kun je contact opnemen via de contact-pagina.

Handgemaakt

De artikelen in de Etsy shop “Keramiek in de Polder” van Klei in de Polder zijn van keramiek.

Ze worden van uiteenlopende soorten klei gemaakt, waarna ze na droging een eerste keer worden gebakken op een temperatuur van 960°C tot 1020°C. Hierna is de scherf hard als steen.

Vervolgens wordt het artikel gedecoreerd met een glazuurlaag of bijvoorbeeld een oxide, waarna een transparante glazuurlaag volgt. Daarna wordt opnieuw gebakken op een temperatuur die meestal varieert van 1020°C tot 1060°C.

Uiteindelijk wordt het artikel gecontroleerd op breuk en/ of fouten. Pas dan wordt het toegevoegd aan de winkel.

Bestellingen

Uitsluitend de artikelen die worden aangeboden in de Etsy shop Keramiek in de Polder zijn te koop.

Ik neem geen op maat gemaakte en/ of gepersonaliseerde opdrachten aan.
Zie je iets in mijn shop dat je leuk vindt, maar het is bijvoorbeeld niet jouw kleur, dan kun je wel even contact opnemen om te kijken of ik misschien dat item ook nog heb liggen in jouw kleur. Je weet maar nooit 😉

Verzendkosten

Standaardverzending binnen Nederland kost € 5,50. Voor aangetekende verzending betaald u een klein bedrag extra. Hiervoor moet u even contact met Klei in de Polder opnemen.

Voor verzending naar het buitenland gelden andere tarieven.

Alle actuele tarieven zijn te vinden via de product pagina van de items in de Etsy shop. Klik hiervoor op het tabblad “verzenden & beleid” onder de product foto’s.

Betalen

De items worden verkocht via de Etsy shop Keramiek in de Polder. Etsy hanteert diverse veilige betaalmethoden waaronder de creditcard, PayPal en Ideal. De keuze voor welke methode is geheel aan uzelf. Wanneer u gaat afrekenen kunt u deze keuze zelf bepalen.

Douane- en invoerrechten

Kopers zijn verantwoordelijk voor mogelijke douane- en invoerrechten. Ik ben niet verantwoordelijk voor door de douane veroorzaakte vertragingen.

Verzorging van uw pakketje

Het spreekt vanzelf dat ik er alles aan doe om ervoor te zorgen dat jouw pakje binnen de aangegeven verzendtijden bij je arriveert.
Het kan echter voorkomen dat deze tijd door calamiteiten of drukte bij het verzendbedrijf, niet gehaald wordt. Vooral rond feestdagen kan dit het geval zijn. Dat vindt ik natuurlijk heel vervelend, maar dat ligt helaas buiten mijn macht.
Ik raadt je dan ook aan om een cadeautje ruim op tijd te bestellen.

LET OP: door Covid-19 is het in sommige landen moeilijk om de gewenste levertijden te kunnen garanderen. Het kan dus zijn dat een pakketje later wordt bezorgd dan aanvankelijk de bedoeling was. Mijn oprechte excuses hiervoor.

Verpakking

Jouw bestelling wordt heel zorgvuldig ingepakt.

Elk werkstuk gaat in beschermend folie of schuim in een doos, gevuld met een paar centimeter aan materiaal dat ervoor zorgt dat het een stootje kan hebben. Deze doos sluit ik goed met verhuis tape, waarna het in nog een doos gaat, ook weer met beschermend materiaal.

Tot slot sluit ik de doos ook weer met tape en voorzie alle randen en hoeken van een laagje tape om ze te versterken.
Deze methode blijkt in de praktijk prima te werken voor het versturen van mijn keramiek! 😉

Als je wilt kan ik je bestelling inpakken tot een fraai cadeautje. Je moet daarvoor bij het doen van de bestelling dan wel even aangeven dat het om een cadeautje gaat.

LET OP: Vanuit het oogpunt van verspilling wil ik mijn kopers vragen iets leuks met de verpakking te doen. Maak hier een foto van en post deze op Facebook. Like mijn Facebook pagina & tag vervolgens de pagina van Keramiek in de Polder in je bericht en laat weten wat je bij Keramiek in de Polder hebt gekocht. Ik stuur je dan een kortingscode voor je volgende aankoop.