Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden/ Gebruiksvoorwaarden

Alle artikelen zijn handgemaakt en daardoor uniek. Het kan dan ook zijn dat een artikel iets afwijkt van de foto, wanneer van een artikel meerdere exemplaren beschikbaar zijn.
Kleuren kunnen afwijken van de weergave op uw computerscherm.

Alle prijzen worden gesteld in EURO en zijn exclusief verzendkosten, tenzij anders wordt aangegeven. Over prijzen kan niet worden onderhandeld.
Indien u een bestelling plaatst via de Etsy shop, dient u akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden/ Gebruiksvoorwaarden. Accepteert u deze voorwaarden niet, dan mag Klei in de Polder de bestelling weigeren. Indien de bestelling wordt geweigerd, wordt u dit binnen 10 werkdagen medegedeeld.
Uw bestelling wordt indien mogelijk binnen 2 werkdagen na bevestiging door Etsy van de betaling verzonden.
Deze levertermijn is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Indien de levertermijn met 30 dagen wordt overschreden, bent u gerechtigd de bestelling te annuleren en de overeenkomst te ontbinden voor zover noodzakelijk. Reeds geïnde bedragen worden in dat geval binnen 30 dagen door ons teruggestort.

Artikelen worden verzonden met Postnl, DPD of DHL.
K i P is niet aansprakelijk voor extra kosten die voortvloeien uit een foutief ingevoerd verzendadres.

Auteursrecht

Auteursrecht van foto’s en producten ligt bij Klei in de Polder.
Wilt u foto’s gebruiken neemt u dan even contact op met ons via ons email adres.

Wij respecteren uw privacy en zorgen ervoor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Uw gegevens worden uitsluitend met uw toestemming gebruikt en wij verkopen deze gegevens niet aan derden.

Herroepingsrecht

U heeft wettelijk het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.
U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat aan ons geretourneerd moeten worden.
Om gebruik te maken van dit recht neemt u eerst contact met ons op via Klei in de Polder.
Vervolgens zal Klei in de Polder u vragen het product retour te sturen (indien mogelijk in de originele verpakking).
Na ontvangst en alleen wanneer het product in de originele staat door ons werd ontvangen, zullen wij het orderbedrag en de eerste verzendkosten terugstorten.